Lån penge og få dem med det samme

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lån penge og få dem med det samme

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån penge og få dem med det samme | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Lån penge og få dem med det samme

Står du lige og mangler et eller andet? Måske en ny bærbar, en smartphone eller et walk-in closet Eller trænger du til en hyggelig ferie med partneren og børnene? Det kunne også være, at bilen trængte til lidt pleje – hvis du da ikke vil have en helt ny? Lån penge og få dem med det samme, så du kan få sat skub i tingene og få realiseret det, du lige går og drømmer om.

Crediteus er en nem og sikker online service, der hjælper mennesker med at finde private lån ved hjælp af kontakt til mere end 25 banker og pengeinstitutter. Du kan låne fra kr. 5.000 og helt op til kr. 500.000, såfremt du kan fremvise en sund økonomi. Du kan sågar selv justere løbetiden eller det månedlige afdrag, så det passer i dit budget. Så lån penge og få dem med det samme.

Lån penge og få dem med det samme, men hvor?

Det kan være en omstændelig proces at finde det rigtige lån, så hvorfor ikke bare lade nogle andre om det? Med Crediteus får du adgang til lånetilbud fra mere end 25 banker og pengeinstitutter – alt sammen samlet på Crediteus platform.

Indtast dit ønskede lånebeløb, og læg eventuelt en plan for tilbagebetaling, så klarer Crediteus online service resten. Hvad venter du på? Lån penge og få dem med det samme – nemt og sikkert.

Men før du går i gang, er der nogle ting, du bør overveje: Hvad skal pengene bruges til? Er det til ferie, møbler, telefon eller lignende, er det et forbrugslån. Er det til forbedringer i boligen (boliglån) eller til pleje af bilen – eller en helt ny?

Så er det billån. Der er lidt forskellige forhold omkring de enkelte lånetyper, blandt andet i forhold til renten, men ikke meget. Så lån penge og få dem med det samme.

Fordele og ulemper ved at låne penge gennem Crediteus

Som ved mange andre forhold i livet, skal man afveje fordele og ulemper. Sådan er det også, når man skal optage et lån. Crediteus gør det nemt at skaffe et overblik og indhente tilbud, men du kan også selv gøre meget for, at du får det helt rigtige lån.

Der er omkostninger ved at låne penge, så du bør overveje, om du vil tilbagebetale hurtigt (det giver en højere udgift om måneden, men færre renteudgifter), eller om du vil trække den længere med lavere afdrag, men flere renteudgifter.

Fordele ved at låne penge gennem Crediteus

Ulemperne ved at låne

Hvorfor skal jeg vælge Crediteus?

Crediteus har erfaring med at finde personlige lån til mennesker, der har behov for et sådant. Men det er ikke alle og enhver, der kan få lån, for hvis der er alt for mange, som ikke betaler deres lån tilbage, går det ud over alle. Derfor er der nogle forhold, der skal være i orden, før du kan optage et lån. Det hedder kreditværdighed, og har du sådan en, ja så er det bare: Lån penge og få dem med det samme.

Kreditværdigheden udregnes ud fra nogle nøglefaktorer, der kan give Crediteus en ide om, hvordan din økonomi ser ud og et fingerpeg om, hvorvidt du kan betale lånet tilbage.

For Crediteus vedkommende drejer det sig om din alder. Er du ung og har fuld fart på, eller er du blevet ældre og mere fornuftig? Beskæftigelse: Har du et godt, fast job med stabil indtægt? Og hvad er din indtægt efter skat? Endelig: Bor du hos forældrene? I lejlighed? I egen bolig? Det giver tilsammen et udtryk for din kreditværdighed.

Nemme lån. Hvorfor og hvordan?

Ovenfor er det beskrevet, hvad man kan bruge et lån til, altså i princippet alt, hvad man lige ønsker sig. Der kan dog også være andre grunde til at optage et lån. Et eksempel kan være, at du vender hver enkel øre for at få tingene til at hænge sammen. Her kan et lån give mere luft i økonomien, så du ikke skal være bange for uforudsete udgifter.

Men husk: Pengene skal betales tilbage, så det bør kun være en løsning indtil du får bedre styr på økonomien.

Et andet eksempel er, at du i desperation har optaget et kviklån for at kunne betale for reparation af bilen i sidste måned. Du skulle jo gerne kunne komme på arbejde.

Eller måske var det tandlægeregningen, der lige oversteg beløbet på Dankortet. På et tidspunkt kan man sidde med en række små lån med hver deres rentesats, administrationsgebyrer og så videre. De kan med fordel samles til et enkelt lån. Det gør det mere overskueligt, og der kan rimeligvis være en økonomisk fordel i det.

Lad bankerne gøre arbejdet for dig

Med indførelsen af online services er det blevet meget lettere at finde et godt lån. Banker og låneudbydere har små, virtuelle “spioner”, der kravler rundt på Internettet og tjekker, hvad konkurrenterne har på tilbud.

Herefter kan den individuelle bank eller låneudbyder justere sine egne produkter, så de enten overgår konkurrenternes – eller i hvert fald er så gode, at de vil være attraktive for en stor del af markedet. Det sidste er normalen, da låneudbyderne også skal tjene penge, så helt gratis lån får vi ikke.

FAQ

Er online lån billigere end banklån?

Det kan man diskutere. Banken bruger tid og kræfter på at behandle den enkeltes økonomi forud for at at kunne udstede et lån. Det koster arbejdstimer, hvorfor der skal nogle penge retur. Det får banken gennem renterne. Den kreditvurdering online låneudbyderen bygger på er baseret på nogle nøgleindikatorer, herunder din alder, beskæftigelse, indkomst efter skat, boligtype m.v. Her bruger låneudbyderen gerne en højere rente for at sikre en rimelig grad af tilbagebetaling.

Hvor lang løbetid kan jeg få?

De fleste lån i den lavere ende af skalaen, det vil sige kr. 5.000 til måske kr. 30-40.000 vil typisk blive afviklet i løbet to til otte år – alt efter, hvad der er plads til i økonomien. Kunsten er at få det til at balancere, så lånet kommer til god brug samtidig med, at du stadig har råd til at betale månedlige afdrag. Store lån (kr. 500.000) vil typisk afvikles over 20-30 år til en lav rente.