Strakslån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Strakslån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Strakslån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Strakslån – ansøg om akut udbetaling af penge

Strakslån er et lån, som udbetales med det samme. Det er en fordel for dig, som står og skal bruge penge i en akut situation. Ansøg døgnet rundt via Crediteus og få tilsendt lånetilbud, som matcher dit behov.

Du kan hurtigt vælge det billigste lån, og så snart låneaftalen er underskrevet, foretages en straksudbetaling. Det betyder, at du kan få pengene ind på din konto i løbet af få minutter.

Står du i en situation, hvor du f.eks. har fået en ekstra regning, så er det ikke sikkert, at du har tid til at vente på, at banken åbner. Du kan i stedet ansøge online om strakslån via Crediteus og få pengene udbetalt i løbet af ganske kort tid.

Med vores sammenligningstjeneste kan du ansøge om lån mellem 5.000 – 500.000 kroner, og vi blander os ikke i, hvad du bruger pengene til.

Hvordan finder man det bedste strakslån?

Der findes mange låneudbydere, som tilbyder forskellige lån. Det kan derfor være en udfordring for dig at finde det bedste strakslån med den laveste rente. Du kan undgå at spilde tid på research på nettet ved i stedet at anvende vores service helt gratis.

Crediteus stiller sin sammenligningstjeneste til rådighed og indhenter lånetilbud til dig fra mere end 25 låneudbydere. Så kan du selv vælge det bedste og billigste lån.

Står du i en presset økonomisk situation, så har du formodentlig heller ikke tid til selv at søge efter de billigste lån på nettet. Du kan være helt tryg ved, at Crediteus finder de bedste strakslån til dig. Vi har stort kendskab til lånemarkedet og kan spare dig for både tid og penge.

Vores service er 100% uvildig, og der er heller ingen skjulte gebyrer. Du kan med fordel ansøge straks, du har behov for det.

Fordele og ulemper ved et strakslån

Fordelene ved et strakslån er, at du kan ansøge nu og her uden at stille sikkerhed. Så snart du er godkendt til et lån og har underskrevet låneaftalen, overføres pengene til din konto.

Der er ingen ventetid på denne type lån. Selv i weekender og på helligdage kan der laves straksudbetalinger til din konto. Ulemperne ved denne slags lån er, at renten ofte er højere end på andre typer lån. Derfor anbefaler vi, at du sammenligner lån via Crediteus. Du må heller ikke stå registreret i RKI.

Fordele ved et strakslån

Ulemper ved et strakslån

Hvorfor bør du vælge et strakslån?

Strakslån henvender sig især til dig, som står med et akut behov for kontanter. Det kan være en uforudset udgift, hvis vaskemaskinen eller computeren er brudt sammen. Men det kan også være et akut behov for penge til mad eller andre fornødenheder.

I disse tilfælde er det en fordel at kunne låne penge her og nu og få overført dem med det samme til din bankkonto. Du kan nemt ansøge online via Crediteus og få det billigste tilbud. Der er ingen ventetid, og du skal ikke stille sikkerhed.

Der kan være situationer, hvor du ikke har tid til at vente på, at din banks fysiske filial åbner. Så er det en fordel, at du kan ansøge online om et lån, der straks kommer til udbetaling. Du kan efterfølgende betale lånet tilbage med et fast afdrag om måneden. Denne type lån kan hjælpe dig ud af en kneben økonomisk situation, når du har behov for det.

Alt, hvad du skal bruge for at ansøge om dette lån er en fast bopæl i Danmark og et NemID.

Strakslån uden at stille sikkerhed

En af de mange fordele ved strakslån er, at det udstedes, uden at du skal stille sikkerhed. Det er ikke nødvendigt, at du stiller bolig, bil, sommerhus eller båd som pant. Men det er en fordel, at du har en fast indtægt, og at du ikke står i RKI. Du vil blive kreditvurderet på baggrund af din personlige økonomi.

Du kan anvende låneberegneren på Crediteus’ hjemmeside for at få et overblik over, hvad det koster at låne penge. Her kan du læse mere om renter, gebyrer og ÅOP.

Crediteus sender dig forskellige lånetilbud fra troværdige låneudbydere på markedet. Vi råder dig til at sammenligne tilbuddene på de forskellige strakslån for at finde lånet med den laveste rente og ÅOP (årlige omkostninger i procent). Det er i sidste ende op til dig, om du ønsker at tage et lån.

Før du låner penge er det en god idé, at du skaber et overblik over din økonomi, så du er sikker på, at du kan betale lånet tilbage. Undgå at betale for sent, for så bliver det dyrere.

Vi vinder kapløbet om at finde de bedste strakslån

Hos Crediteus er vi specialister i at hjælpe dig med at finde det billigste lån på markedet. Vores sammenligningsservice er et rigtig godt redskab til at sortere i de mange lånemuligheder. Vi indhenter lånetilbud fra mange låneudbydere, og vores service er gratis, 100% upartisk og uden gebyrer.

Vi tror på, at vi er de bedste til at vinde kapløbet om at finde de billigste lån til dig. Prøv os gratis og uforpligtende. Du kan ansøge om strakslån med det samme.

FAQ

Hvad kræves der for at få et strakslån?

For at ansøge om et strakslån via Crediteus skal du være mellem 20 og 99 år. Du skal bo i Danmark med fast adresse og have personligt NemID. Der stilles ingen krav om sikkerhed for at få lånet, men du vil blive kreditvurderet på baggrund af din økonomi. Du må ikke stå i RKI. Derudover anbefaler vi, at du sikrer dig, at du er i stand til at betale lånet tilbage.

Hvilke fordele er der ved at sammenligne strakslån via Crediteus?

Fordelene ved at sammenligne lån hos Crediteus er, at vi er i stand til at finde det billigste lån til dig. Ansøg online allerede nu og bliv godkendt til strakslån i løbet af få minutter. Du får tilsendt forskellige lånetilbud, som vi indhenter fra mere end 25 låneudbydere. Du bestemmer selv, om du takker ja til et lån. Vores service er gratis, uforpligtende, 100% uvildig og uden gebyrer. Benyt dig af Crediteus og spar penge og tid.

Hvor hurtigt overføres strakslån til din konto?

Et strakslån overføres med det samme. Ansøg og bliv godkendt i løbet af få minutter. Pengene bliver overført straks efter, at låneaftalen er underskrevet. Denne type lån udbetales alle ugens hverdage, også når din fysiske bank er lukket. Hos Crediteus holder vi åbent 24/7, så du kan modtage lånetilbud døgnet rundt. Du kan dermed få adgang til kontanter, når du akut står og skal bruge penge. Dermed kan du få dækket dit pengebehov eller betalt en regning.