Mobillån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Mobillån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Mobillån | hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Mobillån

Et mobillån er et mindre online lån. Du kan ansøge og godkende direkte fra din telefon og have pengene på din konto inden for få minutter. Alt du skal bruge er en internetforbindelse og dit NemID.

Mobillån – når det skal gå hurtigt

Alle kan få brug for at låne penge. Og ofte vil behovet være “her og nu”. Et mobillån er en hurtig vej til et økonomisk indspark.

Du kan ansøge direkte fra din telefon. De fleste udbydere af mobil lån udbetaler straks efter godkendelse af låneaftalen, og pengene er du nu fri til at gøre med, hvad du vil.

Der kræves ingen sikkerhed, når man ansøger om et mobillån, ej heller en kreditvurdering. Det er med andre ord en simpel og nem måde at låne på.

Er cyklen blevet stjålet, skal katten til dyrlægen, eller er elregningen steget voldsom, så kan et mobillån være din vej tilbage til en rolig nattesøvn.

Som med alle andre lån, skal også et mobillån betales tilbage igen. Vi opfordrer altid til kun at låne, hvis man er sikker på, at man ikke bliver klemt, når lånet skal indfries.

Crediteus – vi finder det bedste mobillån

Vi hos Crediteus varetager forbrugerens interesse. Vi rådgiver og vejleder i finansielle beslutninger vedrørende lån og kredit – også mobillån. Vores service er gratis og uforpligtende. Vores mission er at give dig de bedste forudsætninger for at kunne begå dig på lånemarkedet uden at komme i klemme.

Vi samarbejder med mere end 25 forskellige banker og låneudbydere, og vi sørger for, at du får de bedste priser og de bedst vilkår, når du vil låne penge online.

Vi har gjort al forarbejdet for dig. Med os på holdet behøver du ikke at sætte timer af til kedeligt opsøgningsarbejde – det klarer vi for dig.

Hos os kan du nøjes med én ansøgning. Herfra formidler vi kontakten til vores samarbejdspartnere, og bankerne kontakter nu dig direkte. Når du har udfyldt vores ansøgningsskema fra din mobil, så modtager du alle de tilbud, der passer til dine ønsker. Herfra kan du vælge det mobillån, der bedst matcher hvad du søger.

Du kan ansøge direkte fra din telefon. Vi spørger ikke, hvad du skal bruge pengene til. Vi beder heller ikke om sikkerhedsstillelse.

Hvis du er i tvivl om, hvilket lån er bedst, så kan du bruge vores låneberegner. Vores låneberegner er designet til at give det bedst mulige overblik over priser og vilkår hos de enkelte udbydere. Du kan nu sammenligne dine tilbud og vælge det mobillån, der er bedst og billigst for netop dig.

Lån fra din mobil hvor som helst og når som helst

Det smarte ved at låne fra din mobil er, at det kan gøres hvor og når som helst. Vi har altid en mobil ved hånden og er sjældent lang fra internet adgang.

Du kan i princippet befinde dig i Thailand, få brug for en økonomisk buffer, ansøge hos os og 10 minutter senere modtage pengene på din egen konto.

Alle vores systemer er automatiserede processer. Det betyder, at låneansøgning, låneaftale og udbetaling, administreres og generes af en computer. Der er altså ikke behov for menneskelig indblanding, hvilket betyder, at din anonymitet er værnet om. Dine data er sikre. Det betyder også, at ansøgningen om mobillån kan gennemføres når som helst og hvor som helst. Du kan få dit mobillån kl. 3 om natten, hvis det er der, behovet opstår.

Vi stiller ikke spørgsmål – det er dine penge.

Lad Crediteus gør arbejdet for dig

Lån med mobil – effektivitet og sikkerhed uden at gå på kompromis. Vi har sikret os, at alle vores samarbejdspartnere er godkendte lånevirksomheder, der arbejder etisk og forsvarligt.

Hos Crediteus sætter vi en ære i vores integritet, og vi er stolte af vores sikre systemer. Vi har udvalgt de bedste lånevirksomheder på markedet, og vi lader dem konkurrer om dig. Det vil sige, at de alle er nødt til at konkurrere på pris og på vilkår. Hvilket giver forbrugeren et trumf-kort.

Når du bruger vores service, så bestemmer du selv, hvor meget du vil låne og over hvor lang tid, du vil afbetale. Det er gode kår!

Vores låneberegner synliggør alle omkostninger, renter og gebyrer – intet skjult eller skrevet med småt. Du kan derfor altid tjekke at det mobillån, du synes om, nu også er det lån, der er mest attraktivt.

Lån fra din mobil

Lån med din mobil, når du har brug for det. Uanset hvor du er, eller hvad du skal bruge pengene til.

Et mobillån er let at blive godkendt til. Det er ofte et mindre lån og kræver ikke sikkerhedsstillelse eller kreditvurdering.

Vi kræver blot, at du har økonomi til at betale lånet ud igen – og uden at det vælter dit budget. Det, mener vi, er ansvarlig lånevirksomhed.

Med vores tjeneste har du altid kompetente rådgivere lige ved hånden. Vi vejleder gerne. Vi ser det nemlig som vores fineste opgave at hjælpe forbrugeren sikkert igennem det danske lånemarked. Lånemarkeder kan være svært at gennemskue, og det kan hurtigt blive meget dyrt at lande forkert. Vi sikrer dig mod ublu forretninger og lyssky gebyr satser.

Du kan låne fra din mobil allerede i dag. Udfyld blot vores ansøgningsskema og lad os finde dig det bedste lån. Ansøgningsprocessen tager få minutter, og vi står altid klar til at hjælpe med at vælge det rigtige tilbud.

Du kunne også være interesseret i disse…

Det bekvemmelig mobillån

At skulle låne penge er ofte forbundet med nervøsitet og usikkerhed. De fleste har prøvet at blive afvist i banken, og det er ikke rart.

Det er ikke en risiko hos os. Du kan ansøge om dit nye mobillån hjemmefra og under de forhold, du ønsker. Du slipper for at vente i timer og dage på svar fra banken, og du undgår arbejdet med at udarbejde og indsætte budgetter og diverse dokumenter.

Vores godkendelse har du indenfor få minutter. Herefter kan du selv vælge mellem alle de banker, der allerede har valgt dig.

Lån med din mobil i dag. Det er nemt, det er sikkert og det er hurtigt. Vi formidler kontakten til bankerne, og vi passer på dig i forløbet.