Nye lån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Nye lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Nye lån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Et godt tilbud på nye lån lige nu med Crediteus

Crediteus kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at finde nye lån til dig og din familie uanset, hvilken livssituation du står i. Der findes flere forskellige lånetyper såsom med fast eller variabel rente, samlelån, forbrugslån og kassekredit. Crediteus er den sammenligningsside, du har ventet på, da den nemt og hurtigt giver dig overblik over de forskellige typer lån, så du bedst kan vælge den type lån der er bedst for dig.

Nye lån – Hvordan finder du det bedste?

Med Crediteus kan du hjemmefra nemt og hurtigt søge om nye lån. Crediteus er en uafhængig, upartisk sammenligningsside, der hjælper dig med at finde de billigste lån. Crediteus hjælper dig samtidig med at udfylde din ansøgning og at gennemskue renter og gebyrer på online lån. Låneberegneren er desuden et godt redskab til at give dig et godt overblik over dine lånemuligheder, så du kan træffe et godt og informeret valg.

Fordele og ulemper ved lån

Som ved alt i livet er der både fordele og ulemper ved at tage nye lån. En af de klare fordele er klart, at det giver dig mulighed for at realisere nogle af dine drømme. Eller dine børns drømme. Men husk på, det er ikke gratis at realisere disse drømme. Og det er heller ikke gratis at låne penge til at realisere drømme. Gebyrer og renter er en del af at tage lån, men der er nogle lån der vil være bedre for dig end andre.

Fordele

Ulemper

Hvorfor skal du vælge nye lån?

Der kan være mange årsager til, at det kan være fordelagtigt at tage et nyt lån. Ændrede renter eller leveforhold er de hyppigste årsager til, at folk tager nye lån. Hvis renten er lav, kan det være fordelagtigt at tage et nyt lån fordi det vil spare dig og din familie mange penge på månedlig basis. Hvis dine leveforhold er ændrede kan det også være behjælpeligt for din økonomi at kigge på dine lån og se om et nyt lån vil stille dig økonomisk bedre.

At tage et nyt lån kan også være ensbetydende med, at du nu endelig kan realisere den der drøm du har haft i årevis. Det kan enten være, at du drømmer om at rejsen verden rundt, en ny racercykel eller du ønsker et køkken som Jamie Oliver. Ved at tage nye lån, kan du realisere en eller alle dine drømme. Og det kan være med til at forbedre din levestandard samt din livskvalitet. Det kan være fordelagtigt at tage nye lån og udnytte den lave rente.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Nye lån – Hurtigt og nemt

Crediteus hjælper dig med at indhente lån fra 25 banker og låneinstitutter. Ydermere, så får du oftest svar på din låneansøgning samme dag. Crediteus hjælper dig med at danne overblik over de billigste lån, uanset om du skal låne kort- eller langsigtet, og det nemme er, at du gør det hele hjemme fra din stue. Hos Crediteus er det deres mission at gøre det lettere for dig at låne penge. Uanset hvad du låner til eller hvilken type lån du ønsker.

Crediteus har en super smart låneberegner, som er med til at give dig et hurtigt og nemt overblik over dine lånemuligheder. Den skaber et hurtigt overblik over de forskellige lån ved at sammenligne lånene direkte samt deres gebyrer og renter. Alt sammen for at du nemt og hurtigt kan tage et informeret og korrekt valg der passer til dig og dine behov. Du kan se præcis, hvor meget et lån vil koste dig månedsvis, og hvor meget du kommer til at betale i rente.

Vi får bankene til at konkurrere om dig

Hos Crediteus sørger de for, at du får tilbud fra over 25 banker og låneudbydere. Så kan du i ro og mag udvælge det tilbud, der passer bedst til dig, din familie og din økonomi. Ved a bruge Crediteus så får du tilbud fra over 25 banker, som alle ønsker, at få dig som kunde, og de konkurrerer med de øvrige banker og låneinstitutter om DIG. De giver dig derfor deres bedste tilbud i håbet om, at du vælger dem når du tager dit næste lån.

Nye lån – FAQ

Hvor gammel skal man være for at tage et lån?
Som udgangspunkt skal man være 18 år, for at kunne tage et nyt lån. Ved specifikke låneinstitutter og banker, skal man dog være 21 år, så det bør du være opmærksom på. Det er lidt forskelligt, og afhænger af den enkelte virksomhed. Alderskravet er en af de få ting som du ikke kan ændre på, men det er samtidig vigtigt, at du er ærlig omkring din alder når du ansøger om et nyt lån.
Ansøgning?
Ansøgningsprocessen ved forbrugslån er forholdsvis nem. Der skal blot udfyldes nogle forskellige felter med information omkring dig selv og din økonomiske situation. I din ansøgning skal du altid være ærlig og give korrekte svar. Nogle gange indeholder ansøgningen spørgsmål til, hvad du estimerer dit forbrug ligger på, og hvad du mener du kan betale tilbage om måneden. Foruden dette skal du opgive information om alder, bopæl, månedlig indkomst samt ansættelsesforhold.
Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?
Når der er tale om et forbrugslån, vil pengene blive udbetalt forholdsvist hurtigt. Det kan allerede være på samme dag, eller indenfor få timer. Det afhænger meget af udbyderen, du vælger at låne penge fra. Normalt vil det dog være hurtigt, i forhold til eksempelvis et banklån. Det tager længere tid, da proceduren ofte vil være mere længerevarende, i forhold til ansøgningen. Det er som sagt, også afhængigt af hvilken bank eller låneinstitut du vælger.
Bopæl?
Når du optager et nyt lån, så er endnu et krav også, at du har en fast bopæl i Danmark. Dette er et krav fordi det giver banker og låneinstitutter bedre muligheder for både at låne dig pengene og for at indhente dem igen, skulle du mod forventning ikke indfri dine forpligtelser med låneudbyderen. Dette er et ultimativt krav, som ikke kan ændres, og det er derfor vigtigt at dine oplysninger er sandfærdige og korrekte.
Kan jeg tage lån hvis jeg er registreret i RKI?
Pengeinstitutter og banker ønsker oftest ikke at låne penge til dig, hvis du er registreret i RKI. Står du registreret som dårlig betaler, skal du derfor være opmærksom på at mange låneudbydere ikke er interesseret i at låne penge til dig, og det kan være sværere at optage et lån. Dog er det ikke umuligt at finde en låneudbyder, der vil låne dig penge. Men overvej det nøje inden du optager et lån.

Du kunne også være interesseret i disse…