Lån til studerende

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

Lån til studerende

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån til studerende | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Vælg imellem lånemarkedets billigste lån til studerende

At være studerende er ikke altid en dans på roser, set fra det økonomiske synspunkt. Det kan være svært at få råd til det hele på SU. Billig lån til studerende er rigtig populært, da det er en god måde at fordele tunge poster ud på flere måneder.

Det er eksempelvis ikke unormalt, at det render op i omkring 5.000 kr. for bøger pr. semester. Her kan et billig lån til studerende redde budgettet.

Lån til andelsbolig studerende og få en lav husleje. Lån til studerende kan bruges til mange forskellige formål. Det behøver ikke nødvendigvis at dreje sig om udgifter til bøger, studierejser og lignende.

Det kan også være aktuelt, hvis du har for mange uforudsete udgifter i en måned, så kontoen er næsten tom, eller du kan anvende det til en bedre bolig, du selv kan eje. Lån til andelsbolig studerende og bliv herre i eget hus.

Sådan finder du det bedste lån til studerende

Som studerende vil man gerne spare over alt, hvor det er muligt. Hver eneste krone tæller i det stramme budget. Når du har besluttet dig for at tage et lån, er det derfor vigtigt, at du overvejer nøje, hvilket lån du tager.

Dette kan nemlig have stor indflydelse på, hvor mange penge du kan spare på låneudgifterne. Lån til studerende er generelt rigtig billige, da studerende går målrettet efter det billigste og ikke har så mange penge.

Den bedste måde at finde frem til det billigste lån til studerende er ved at sammenligne forskellige lån. Derved kan du frasortere de dyreste lån og gøre brug af det billigste.

Denne sammenligning kan enten foretages manuelt, hvor du selv finder frem til forskellige låneudbydere, eller du kan søge lån frem gennem Crediteus. Sidstnævnte vil spare dig for en masse tid og besvær, og du vil få et bedre overblik, når lånene er listet pænt op.

Fordele og ulemper ved at tage et lån til studerende

Når du låner penge, vil der altid være den ulempe, at pengene skal betales tilbage. Det skal du naturligvis tage højde for, så du er sikker på, at der er luft nok i budgettet til tilbagebetalingen.

Som studerende er der ofte ikke ret mange penge at rykke rundt med hver måned. Ved at tage et mindre lån, kan du dele store udgifter ud på flere måneder, så du ikke behøver at leve af havregrød, når der skal købes studiebøger eller lignende.

Fordele ved lån til studerende

Ulemper

Derfor skal du vælge billige lån til studerende

Der findes flere forskellige måder at låne penge på som studerende. Det er sjældent, at banken er særlig villig til at låne pege til studerende, og renterne er ofte ekstremt høje på deres forbrugslån.

Der findes også forskellige typer af online lån, som kan benyttes af studerende. Online lån til studerende er generelt med lave omkostninger, og så er de både nemme at ansøge om, og de er nemme at blive godkendt til. Dette gælder også, selvom man ikke har en høj indtægt.

De online låneudbydere går mest op i, at man har en fast indtægt. Om den er baseret på løn, kontanthjælp eller SU, er for låneudbyderen irrelevant. At man som studerende udelukkende lever af SU eller supplerer med et mindre fritidsjob, bør ikke have indflydelse på, om man kan låne penge online.

Du bør dog være opmærksom på, at størrelsen på din indtægt kan have betydning for, hvor stort et beløb du kan låne. Lån rettet mod studerende er typisk mindre lån.

Derfor er det fordelagtigt at låne gennem Crediteus

Der er mange fordele ved at låne gennem Crediteus. Crediteus er ikke en online låneudbyder. Det er en side, der samarbejder med mere end 25 banker og låneinstitutter. Disse låneudbydere er tilknyttet Crediteus side.

Når du søger efter et lån, vil et program lynhurtigt finde match på lån fra de forskellige låneudbydere. Disse lån bliver listet frem til dig, så du nemt kan danne dig et godt overblik. På baggrund af listen kan du vurdere, hvilket lån der er mest fordelagtigt i lige netop din situation.

Selve søgningen på lån tager et øjeblik. Du taster simpelthen bare dine ønsker for et lån ind, og så klarer Crediteus resten. Når du skal vurdere lånenes relevans, er der flere parametre, du bør kigge på. Særligt ÅOP er interessant. Pas på, at du ikke falder i fælden og udelukkende ser på renterne.

De kan nemlig ikke stå alene. Der kan være ekstra gebyrer, men de vil være medregnet i ÅOP, der refererer til lånets samlede årlige omkostninger. Vurder også, hvor høj relevans løbetiden har.

Bankerne konkurrerer, så du får det bedste lån til studerende

Alle de låneudbydere, der er tilknyttet Crediteus, er indforstået med, at de er i tæt konkurrence med de øvrige låneudbydere.

Da de bliver listet op side om side, er det nemt for dig at udpege det billigste lån. Derfor prøver alle at underbyde hinanden, så det bliver netop deres lån, du vælger.

Det medfører helt naturligt, at låneomkostningerne presses ekstra langt ned, så der er færre udgifter for dig. Der er dermed stor sandsynlighed for, at lånene, der udbydes via Crediteus, er ekstra billige.

FAQ

Hvad er et lån uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed er et lån, hvor der ikke stilles værdier som garanti, når man låner penge. I et lån er med sikkerhed, skal du stille værdigenstande til rådighed for låneudbyder, som låneudbyder kan tage ejerskab over, hvis du ikke overholder tilbagebetalingsaftalen. Alle lån, der udbydes gennem Crediteus, er uden sikkerhed. Du skal altså ikke stille værdier som sikkerhed for disse lån, men kan anse dem som almindelige forbrugslån.

Hvor meget kan man låne?

Der er forskel på, hvor meget de forskellige låneudbydere vil udlåne. Dertil er der også stor forskel på, hvor beløbsgrænsen på de enkelte lån går. SMS lån, lån til studerende, minilån, mikrolån, hurtiglån osv. er typisk mindre lån på op til 10.000 kr. Gennem Crediteus kan du låne fra 5.000 kr. og helt op til 500.000 kr. Det kræver naturligvis, at de respektive låneudbydere godkender dig til de ønskede lån.

Hvad er en kautionist?

Det er ikke alle, der kan blive godkendt til et lån. Er du eksempelvis registreret i RKI, kan du ikke blive godkendt til de almindelige kviklån under normale betingelser. Har du derimod en kautionist, vil du nemt kunne finde et online lån, du kan blive godkendt til. En kautionist er en person, der skriver under på, at vedkommende vil overtage din betalingsaftale, hvis du ikke selv er i stand til at overholde den.