Lån til køkkenrenovering

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Lån til køkkenrenovering

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån til køkkenrenovering | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

 

Køkkenrenovering – hvad koster det, og hvordan finansierer jeg det?

En renovering af dit køkken kan i mange tilfælde være en god investering for din ejendom.

Man skal dog være påpasselig med hvilken form for renovering man får udført, og hvordan man får finansieret den.

I denne artikel vil vi belyse hvad man skal ”passe på” når man renoverer, og hvordan du kan finansiere en renovering uden at du behøver betale en formue.

Planlæg dit nye køkken grundigt

Køkkenet er én af de dyreste ting at renovere, selvom mange eksempelvis også låner penge til et nyt badeværelse. Derfor er det vigtigt at du har 100 % styr på det økonomiske, før du kaster dig ud i projektet. Et nyt køkken kan hurtigt komme til at blive væsentligt dyrere end først planlagt, så sørg for at have et detaljeret budget klar. Hellere for mange detaljer end for få.

Det kan være en god idé at tage en byggerådgiver med i planlægningsprocessen, så du får klarlagt hvor meget det kommer til at koste. Her vil du også kunne få gode råd til at spare på projektet. Både i forhold til materialer, men også i forhold til arbejdsløn vil du ofte kunne opnå store besparelser.

Ud over at have et klarlagt budget, skal du også have planlagt, hvordan du gerne vil have køkkenet skal være. Hvis du har fokus på gensalgsværdien, skal du huske på at ikke alle nødvendigvis deler din smag. Så inden du kører ud og investerer i neongrønne skabslåger, så kan det være en god idé at holde det nogenlunde neutralt.

Hvad er mit nye køkken værd?

Først og fremmest bør du renovere dit køkken for din egen skyld. Det skader dog ikke at have gensalgsværdien af din bolig med i tankerne, ved en større renovering.

Ifølge Bolia har du lettest ved at holde pengene hjemme, på mellemstore renoveringer. Det vil sige, at du ved renoveringer på omkring 75.000 kr., har størst mulighed for at holde din investering hjemme. Her kan du forvente at få mellem 50-100 % retur.

Hvis du går hårdere til værks, og i stedet bruger op mod 300.000 kr. på et luksuskøkken, vil du ofte kun kunne få mellem 25-50 % retur.

I bund og grund handler det meget om værdien af den øvrige bolig. Hvis du har et stort luksushus på strandvejen, forventer folk givetvis også et lækrere køkken. Dog med tryk på forventer. For det betyder altså, at det ikke nødvendigvis giver ekstra penge i salget, men snarere er en nødvendighed for at få boligen solgt. Omvendt er det lettere for folk at se værdien i et pænt, men billigere køkken. Her vil du typisk kunne få mere af din investering igen.

Hvad koster et nyt køkken egentlig?

Priserne på et nyt køkken er meget forskellige, og for at komme over perioder, hvor det er lidt stramt med pengene, kan en kassekredit også være behjælpsom med at aflaste økonomien lidt. De varierer typisk ud fra følgende parametre:

Dette gælder dog kun selve køkkeninventaret. Afhængig af hvor omfattende din renovering skal være, skal du også budgettere med udgifter til selve ombygningen. Det kan eksempelvis være:

Hvis du gerne vil have så billig en renovering som muligt, er det derfor en god idé at gå efter et køkken der passer til din nuværende planløsning. På denne måde kan du spare en del på omkostningerne ved selve ombygningen, og i stedet bruge pengene på køkkenet. Skal du eksempelvis have flyttet komfuret, slipper du ikke for at få en elektriker til at trække nye stik. Det samme gælder vask og emfang, og du skal også påregne nogle udgifter til nye lofter og gulve, hvis du ikke kan bruge de nuværende.

Nedenfor har vi sammenlignet nogle priser på køkkeninventar fra forskellige kilder. Der er tale om vejledende udsalgspriser hentet fra producenternes hjemmesider, og kan altså variere fra de faktiske priser.

Således er det ret tydeligt at der er stor forskel på priserne på dit køkken. Der er naturligvis fordele og ulemper ved dem begge. Ved et snedkerkøkken får du det skræddersyet til lige netop dit behov, og du vil have et lækkert køkken for livet. Et saml-selv køkken i den billigere ende, vil typisk være en standardløsning der måske ikke passer 100%.

Hvordan finansierer jeg bedst mit nye køkken?

Når du shopper køkkener, vil du ofte kunne få finansieringstilbud hos producenterne. Det er dog ikke altid her, at du kan finde de billigste lån.

Når du sidder til planlægningsmødet, vil du måske være fristet til at stole blindt på sælgeren. Mange vælger at optage denne form for finansiering, fordi den på papiret ser god ud. Samtidig er det også nemt, da du så kan skrive under i dag, og ikke behøver bekymre dig mere om det.

I nogle tilfælde er tilbuddene gode nok, men der er også andre tilfælde, hvor du ender med at betale langt mere for din finansiering end nødvendigt. Det er altid en god idé at sammenligne forskellige former for finansiering selv. Bed om en låneoversigt fra køkkenfirmaet, og tag så hjem i ro og mag, og sammenlign med andre udbydere på nettet.

Hos Crediteus bliver der hver dag sammenlignet hundredvis af lån, til både byggeprojekter, rejser, bil og meget mere. Fordelen her er, at du ikke behøver gøre noget selv. Du skal blot indtaste nogle oplysninger om din økonomi, alder og dit projekt – og herefter vil du modtage en oversigt over forskellige lånemuligheder til lige præcis dig.

Det gør det nemt og enkelt at sikre den bedste finansiering. På denne måde kan du sikre at du ikke kommer til at betale for meget for dit nye køkken. Udover at du får de bedste og mest opdaterede priser, får du også adgang til långivere som du måske ikke har kendt i forvejen. Hvis det er et nyt firma, er de ofte sultne efter nye kunder – hvilket kan være en stor fordel for dig. Her vil du ofte kunne få gode introduktionstilbud, rabatter og fordelagtige renter.