Stående lån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Stående lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Stående lån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Klik ind og find dit næste stående lån her

At finde ud af, hvilken lånetype du skal vælge, kan være en jungle. Om du skal vælge det ene, andet eller en helt tredje type lån kan være vanskeligt at finde ud af. Vi vil her forsøge at gøre det nemmere at forstå fordele og ulemper ved et stående lån og hjælpe dig med at finde ud af, hvordan du på bedste vis kan få gavn af et lån.

Hvordan finder jeg det bedste stående lån?

Hos Crediteus tilbyder vi enkle og forståelige lånetyper – herunder stående lån. Vi kan vejlede dig i, hvordan denne type lån kan hjælpe dig med din iværksætterdrøm samt gøre tilbagebetalingstid, renter og afdrag overskueligt og forståeligt. Vores ydelser er forklaret i et simpelt og letlæseligt sprog, hvor “det med småt” er udeladt. Med andre ord er Cretiteus den perfekte løsning til dig, som ønsker hjælp til at oprette det rigtige lån for at realiserer dine drømme.

Fordele og ulemper ved et stående lån

Fordelene ved et stående lån er, at du ikke skal betale af på det på som med mange andre lånetyper. Ved at benytte et stående lån skal du kun betale renter hver termin og derved først tilbagebetale lånets fulde beløb, når lånets levetid udløber. En ulempe ved denne type lån er, at det at skulle betale et stort beløb tilbage på samme tid kan være vanskeligt for nogle virksomheder, og derfor ikke realistisk for virksomheder, der ikke formår at tjene pengene ind, inden lånets udløb.

Fordele

Ulemper

Hvorfor skal du vælge et stående lån?

Nyopstartede virksomheder, som har brug for høj likviditet, kan med fordel benytte sig af denne lånetype. Et stående lån er billigt og skal først betales fuldt tilbage ved lånets udløb. På denne måde kan du tjene pengene ind igen, inden du skal tilbagebetale det lånte. Denne lånetype er derved ideelt for små og mellemstore virksomheder, som har brug for grønne tal på bundlinjen, for fx at kunne danne et lager eller indkøbe maskiner for at få gang i forretningen.

Som enkeltperson er det også en fordel af optage et stående lån, da det er muligt at få fodfæste og komme oven vande, uden der skal tænkes på økonomiske forhold. Du skal kun betale renter af beløbet ved termin, og skal derfor ikke bekymre dig om at tilbagebetale store summer før lånets udløb. Et stående lån kan give dig frihed til at rejse, købe bil, hus eller realisere andre drømme, mens tid er, uden at du skal bekymre dig om afdragsordninger og tilbagebetalingsperioder.

Fast lån for en sikkerheds skyld

Med et fast lån, også kaldet et stående lån, gives du en frihed i op til 10 år. I perioden skal du ikke skal betale andet end renter. Der er mange forskellige lånetyper derude at vælge imellem. Her hos Crediteus giver vi dig muligheden for at finde fordelene og ulemperne ved de forskellige typer lån. For dermed at give dig de bedste forudsætninger for at få den økonomiske fordel, du har behov for. Det hedder et fast lån, netop fordi tilbagebetalingen og renterne er fastsatte.

Hos Crediteus beregner vi dine lånemuligheder mellem 25 forskellige banker og pengeinstitutter for at give dig de bedste fordele. Vi tilbyder også mulighed for låneberegning ganske gratis, så du kan finde ud af, hvilket lån der er bedst for dig samt hvordan du skal betale tilbage på sigt. For mange er et stående lån en god idé og giver en utrolig frihed, idet der intet afdrag er, før lånets udløb. Det er hvad vi kalder en god investering i dine drømme.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Vi sammenligner banker for dig

For at sikre dig det bedst mulige lån sørger vi for, at indhente tilbud fra forskellige banker. Hos Crediteus sørger vi for at give dig en bred vifte af mulige låneudbydere, så du kan tage en kvalificeret beslutning ud fra, hvilken lånetype der er den rigtige for dig i netop den situation, du står i; hvad end det er til billån, udbetaling af drømmeboligen, realiseringen af iværksætterdrømmen eller noget helt andet. Vi gør det nemt og sikkert for dig at tage den næste beslutning om din økonomi.

Stående lån – FAQ

Hvad koster det?
Vores service er fuldstændig gratis og vil altid være det. Det skal være nemt og omkostningsfrit at finde de bedste lånemuligheder, og derfor er vores værktøj gratis at benytte. Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart og kræver ikke, at du vælger lån gennem os. Når du benytter Crediteus' tjenester, giver du tilladelse til at vi videregiver dine oplysninger til vores samarbejdspartnere. Dette gør vi, for at kunne klargøre vilkår og specifikationer for de tjenester, vi udbyder.
Hvornår skal jeg betale lånet tilbage?
Tilbagebetalingsperioden varierer fra lån til lån og fra låneudbyder til låneudbyder. De fleste stående lån har en løbetid på 10 år. Modsat afdragsfrie lån forfalder hele lånet ved udløb. Det vil sige, at hele lånet skal tilbagebetales på én gang eller også skal et nyt lån optages for at tilbagebetale det gamle lån. Dette betyder, at den konkrete tilbagebetalingstid aftales direkte med låneudbyderen, og det er derfor ikke op til Crediteus at fastsætte.
Hvor høje er renterne?
Et stående låns rente fastsættes ved indgåelse af lånet. Et stående lån kan også kaldes et fast lån, hvorfor der ikke skal tilbagebetales af det optagede lån før sidste termin, men blot betales renter af det lånte beløb. Eksempelvis kan en rentesats være 10%. Har du lånt 100.000 kr. skal du altså betale 10% af 100.000 kr., hvorfor dette regnestykke kan sættes op således: ydelse = 100.000 kr. x 10% rentesats = 10.000 kr. årligt.
Kan jeg betale tilbage inden udløb af låneperioden?
Et stående lån er et fast lån, hvor du kun betaler renter. Skulle du, mod forventning, have lyst til, og mulighed for, at tilbagebetale det fulde lånte beløb før lånets udløb skal dette aftales direkte med låneudbyderen. Det er op til den enkelte låneudbyder hvilke tilbagebetalingsmuligheder der er for det enkelte lån. Dette bør der indgås aftale om, inden optagelse af selve lånet, såfremt du ønsker muligheden ved senere lejlighed.
Kan alle få et stående lån?
Som udgangspunkt: ja. Dog har du ikke mulighed for at optage et lån, hvis du er registreret som dårlig betaler. Du skal naturligvis også være mindst 18 år for at optage lånet. Det er muligt at optage et stående lån som enkeltperson, virksomhed eller som par. Derfor er der forskellige muligheder for dig, når du er på udkig efter et stående lån, og det er en god idé at gennemse alle løsninger, inden du låner pengene.

Du kunne også være interesseret i disse…