Nemme lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Nemme lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Nemme lån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Nemme lån

Når man går med overvejelser om at tage et lån, kan det være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe det an. Der er mange ting at tage stilling til. Hvem kan man låne pengene af? Skal man gå i banken eller finde en anden udbyder? Hvilken type lån kan man få? Og hvordan kommer man overhovedet i gang?

Heldigvis behøver det ikke at være svært. Her hos Crediteus har vi specialiseret os i at tilbyde nemme lån. Det gør vi ved at samarbejde med mange forskellige låneudbydere, så du som låntager kun skal udfylde en enkelt ansøgning. På den måde behøver du ikke at vide en masse på forhånd. Vi guider dig gennem processen og svarer på de spørgsmål, der måtte opstå undervejs.

Få gratis og uforpligtende tilbud

Hvis du vælger at søge et lån gennem Crediteus, skal du blot udfylde en simpel ansøgning. Vi har brug for at vide nogle få ting om dig og din nuværende økonomiske situation. Det har vi, fordi det er vigtigt for os, at din økonomi bliver ved at være sund.

Når du har indsendt ansøgningen, går det som regel lynhurtigt. Ofte tager det kun nogle få minutter, før du får tilsendt dine tilbud. Vi samarbejder med flere end 25 låneudbydere. Det øger din chance for at få et tilbud, der matcher dine behov. Desuden kan du nemt sammenligne forskellige tilbud. Det er altid en god idé, uanset om du bruger os til at finde lånet, eller du selv bruger tid på at finde, kontakte og forhandle med låneudbydere.

Altid gratis at søge

Der er stor forskel på, hvor dyre eller billige lån er, men det er altid gratis at søge og få tilsendt tilbud fra os. Crediteus vil aldrig bede dig betale for noget, hvad enten du ansøger om et lån eller søger råd og vejledning.

Når du har modtaget dine tilbud, har du god tid til at kigge dem igennem. Er du i tvivl om noget, hjælper vi dig gerne.

Det kan være en uvurderlig hjælp, for der er meget at tage højde for, før man vælger et lån. Der er mange fagudtryk, og hvis man ikke er ekspert, er det godt at kunne spørge nogle, så man forstår, hvad man siger ja til.

Hurtigt og uforpligtende

Når du har indsendt din ansøgning, får du konkrete tilbud i løbet af ganske kort tid. Ofte går det også meget hurtigt at få pengene udbetalt, når du har accepteret et tilbud og skrevet under på en låneaftale.

Skulle du være så uheldig, at ingen af tilbuddene lever op til dine forventninger, forpligter du dig ikke til noget. Så lader du bare være med at acceptere dem. Du skal kun optage lån, der passer til dig, og heldigvis er dine chancer gode, når du søger hos os. De firmaer, vi samarbejder med, er nemlig specialister i at sammensætte lån, der passer til alle slags mennesker.

Lån, der er skræddersyet til dig

Når du søger et lån gennem Crediteus, kommer du i kontakt med en lang række låneudbydere. Det giver dig den bedste chance for at finde lige netop det lån, der passer til dig og dine behov.

Der er mange grunde til, at man gerne vil låne penge. Nogle mener, at det kun er økonomisk uansvarlige mennesker, der optager lån, medmindre det er for at købe et hus eller en bil. Virkeligheden er dog, at rigtig mange vælger at låne til alle mulige formål. Det kan være en uventet udgift, et indskud til en ny lejebolig, en drømmerejse, et bryllup eller en ny, lækker mobiltelefon.

Hvis du går i banken for at låne penge, kommer du ofte ud for, at du skal forklare, hvorfor du har brug for penge. Det kan virke grænseoverskridende og er en god grund til, at mange helst undgår at låne i banken.

Her hos Crediteus blander vi os ikke i, hvad du bruger pengene til. Det er dine penge og dit liv, så det er selvfølgelig dig, der bestemmer. Vi kigger udelukkende på din nuværende økonomi, så vi kan sikre os, at du får tilbud, som passer til dig. Du skal jo helst kunne betale lånet tilbage uden at skulle leve af vandgrød.

Lave afdrag eller kort tidshorisont?

Nogle mennesker foretrækker at kunne bruge lang tid til at betale lånet tilbage. Så skal de betale mindre hver måned, og det giver mere luft i den daglige økonomi. Andre vil hellere have gælden hurtigt ud af verden. Så betaler de en højere månedlig ydelse. Til gengæld koster den type lån ofte mindre samlet set.

Hvad der er bedst for dig afhænger af flere ting. Det kommer an på beløbet, du låner, hvor stort dit nuværende rådighedsbeløb er, og så selvfølgelig også, hvad du rent personligt har det bedst med. Her hos Crediteus kan du låne alt fra 5.000 til 500.000 kr.

Nemme lån til alle

Det kan godt være lidt svært at overskue fordele og ulemper ved forskellige typer af lån. Heldigvis bliver det meget nemmere, når du bruger Crediteus. Vi sørger nemlig for, at du modtager forskellige tilbud, som du kan sammenligne med hinanden.

Mange oplever, at det bliver meget nemmere at tage stilling til det enkelte tilbud, når de kan holde det op mod noget andet. Desuden hjælper vi dig gerne, hvis der er noget, du ikke forstår eller er i tvivl om.

Vi bestemmer selvfølgelig ikke, hvad der er bedst for dig, men vi kan vejlede og give gode råd. Vores erfaring betyder, at vi kan sætte os ind i din situation og hjælpe dig med at blive afklaret.

Det er med andre ord nemt at få overblik over fordele og ulemper, når du ansøger om lån hos os.

Lån, du har råd til at betale tilbage

Det er altid en god idé at kigge på, hvad du samlet set skal betale for et lån. Dette afhænger af mange faktorer. Dels selvfølgelig beløbet, og så afhænger det af, hvor høj renten er, og hvilke gebyrer der opkræves.

Nogle gange betaler man et langt højere beløb, end man lånte. Forskellen kan godt se voldsom ud, men i nogle tilfælde er det alligevel bedre end et, der koster mindre.

Hovedreglen er, at jo kortere tid, du bruger på at betale lånet tilbage, des mindre er forskellen på det, du låner og det, du samlet set skal betale tilbage. Har du god luft i din økonomi, er det værd at overveje, for selvfølgelig er det rart at blive færdig med at betale lånet tilbage.

Til gengæld kan det være en fordel at have længere tid, hvis du ikke har nær så meget luft i økonomien. Så er de enkelte afdrag nemlig også mindre, og så vil du ikke føle, at lånet fylder nær så meget i det daglige.

Lån, selvom du allerede har gæld

Det er helt normalt at komme i en situation, hvor man har brug for at låne penge, selvom man allerede skylder penge væk. I sådanne tilfælde lukker mange banker pengekassen i, indtil den tidligere gæld er afviklet.

Sådan er det ikke hos os. Her kan alle låne penge, hvad enten de har gæld eller ej. Det er heller ikke nødvendigt at kunne stille sikkerhed. Du behøver altså ikke at eje en bolig med friværdi eller andet værdifuldt. Det eneste krav er, at du skal bare være fyldt 18 år, have fast bopæl i Danmark og have en dansk NemKonto samt NemId.

Har du gæld i forvejen, har du også mulighed for at låne penge til at betale den færdig. Så skal du kun forholde dig til ét afdrag fremover. Tit er det endda billigere at samle sine lån. Man kan nemlig spare mange penge i gebyrer, og mange udbydere tilbyder også bedre vilkår, når man samler sin gæld hos dem.

Penge i morgen – eller når det passer dig

Der er flere måder at få de penge, du låner, udbetalt på. Har du brug for pengene her og nu, kan du vælge at få dem udbetalt, så snart du har underskrevet låneaftalen. Så går der ikke lang tid, før pengene er til rådighed på din konto. Nogle gange har du dem endda samme dag.

Hvis du derimod har brug for at have pengene stående, så du kan bruge lidt ad gangen over længere tid, kan du få et såkaldt kreditlån. Det svarer til den kassekredit, de fleste banker tilbyder. En kassekredit er i virkeligheden en aftale med banken om, at man må overtrække den konto, man bruger til hverdag, med et vist beløb. Desværre sker der tit det, at man hurtigt når dette beløb, så det med tiden blot bliver det nye nul.

De fleste synes, det er nemmere at styre et kreditlån fra en anden udbyder. Her skal man nemlig selv overføre pengene, når man har brug for dem. Det giver en meget bedre føling med, hvad man bruger.

Lån med ro i maven

Hvis du stadig er i tvivl, om et lån er det rigtige for dig, så send bare en ansøgning. Når du står med de konkrete tilbud, kan du meget lettere forholde dig til, om det er noget, du skal gå videre med. Du accepterer kun et tilbud, hvis du er tilfreds – og du kan få al den hjælp og vejledning, du har brug for.

Med andre ord giver vi dig mulighed for at låne penge med ro i maven. Så har du noget, du drømmer om at få råd til, kan du helt gratis og uforpligtende få afklaret, om det giver mening at optage et lån for at realisere drømmene. Tit opdager folk, at det slet ikke er så dyrt, som de frygtede. Tænk, hvis det også gælder dig!