Akutlån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Akutlån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Akutlån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Akutlån til alle formål

De fleste kender vist situationen: Vaskemaskinen er brudt sammen, bilen skal repareres eller en ekstra varmeregning betales. Og bankkontoen ser ikke for prangende ud! Så kan der være behov for at finde en finansiering, der kan løse udfordringen. En måde er et såkaldt akutlån, som du kan bruge til, hvad du vil. Der er ingen, der spørger om, hvad du skal bruge pengene til.

Som situationen er, er der stadig flere, der kan få brug for et akutlån. De fleste af os kan mærke på vores pengepung, hvordan priserne stiger på stort set alt. Det levner mindre plads til ekstra udgifter, som du måske før kunne dække løbende. Mange oplever også varmeregninger og elregninger, der stiger kraftigt. Måske kan der være behov for at jævne det hele lidt ud med et akutlån, som kan lette det øjeblikkeligt pres.

Flere veje til et akutlån

Der er flere måder at fremskaffe midler til et her-og-nu behov, som kan opstå af mange årsager. For mange vil den umiddelbare vej være at ringe eller skrive til bankrådgiveren i ens sædvanlige bank. Her kan der for mange være mulighed for at optage et lån til forbrug. Eller måske vil det være relevant at øge en allerede eksisterende kassekredit, som mange i forvejen råder over.

I andre tilfælde vil du måske helst ikke gå til din bank. Det kan der være flere årsager til, og under alle omstændigheder kan det være en god idé at tjekke markedet for andre muligheder. Når du søger om et akutlån hos Crediteus, præsenterer vi dig for forskellige muligheder for at låne penge. I samme ombæring kan du også få afdækket de forskellige vilkår, rentesatser og omkostninger, som markedet tilbyder, hvorved du har en rigtig god mulighed for at vælge det bedste tilbud.

Når du ansøger om lån hos Crediteus, sker det via en formular, som du udfylder med dit lånebehov og andre oplysninger. Det er nemt og enkelt, og efter et øjeblik kommer der en liste med mulige lån, som du kan vælge at gå videre med. Der er tale om en simpel proces, som hurtigt giver overblik over de lånemuligheder, som du har.

Crediteus er en upartisk spiller i forbindelse med udvælgelsen af akutlån, og vi sikrer, at du får 100% uvildig vejledning og hjælp.

Når du skal finde et godt akutlån, er det vigtigt, at du på forhånd er afklaret om dit lånebehov. Hvis du har brug for et akutlån til at få repareret bilen, til en ferie eller lignende, så undersøg først omkostningerne til dette formål. Det kan nogle gange være fristende at tage et større akutlån end det, du har brug for, men det er sjældent en fordel.

Hvis du låner flere penge, end du rent faktisk har brug for, skal du tænke på, at det har nogle konsekvenser: For det første vil du øge dit forbrug ud over det, du egentlig har brug for. For det andet vil du skulle afdrage flere penge over længere tid, end du ellers ville skulle gøre. Det kan være rart at få flere penge mellem hænderne, men vores rådgivning er alligevel, at du kun bør låne det, som du har brug for i det aktuelle tilfælde. Skulle du senere få brug for et nyt akutlån, vil du givetvis kunne opnå dette. Hvis du har overholdt dine forpligtelser på det første akutlån, vil långiverne typisk se positivt på en ny forespørgsel.

Du kan søge om lån på alt mellem 5.000 kr. og 500.000 kr. Men hvad er det rette for dig? Hos Crediteus vægter vi integritet højt, og derfor råder vi dig til at bruge lidt tid på at overveje, hvad du reelt har brug for. Så bliver din låneproces bedre, og du får nemmere det rette akutlån.

Akutlån – få hjælp til at overskue markedet

Det er blevet vældig populært blandt danskerne at hjemtage lån via internettet. Der er mange muligheder for online lån, og det er nemt og hurtigt at få afklaret, om du kan få et lån. Et problem kan være at få overblik over de mange muligheder. Du kan google dig frem til forskellige former for akutlån eller andre lån, men hvordan kan du vide, hvilket lån, der er det bedste for dig?

Ved at bruge vores side som indgang til lånemarkedet, hopper du let og elegant hen over selv at skulle lede blandt de uendeligt mange online muligheder. Indtast blot dine oplysning og behov i låneberegneren. Herefter vil du i løbet af et øjeblik få en oversigt over lån, der matcher dine behov. Så kan du selv vælge, hvilke du vil undersøge nærmere. Du får hurtigt afklaret, om du kan få et af disse lån. Som regel vil du have et svar inden for 5 minutter.

Det er vigtigt at tjekke alle omkostninger

Hvad skal du holde øje med, hvis du vil optage et akutlån? Det er ikke nok at se på renten. Der er flere omkostninger, der skal tages højde for. Når du skal vurdere, hvilket lån, der vil være det bedste for dig, skal du holde øje med:

Som forbrugere er vi vant til at se på rentesatser, når vi låner penge. Har du et huslån, har du sikkert helt styr på, hvad renten er, for det kan betyde meget for den samlede pris. Og det gælder også alle andre former for lån. Det er derfor af betydning, om du skal betale en lav eller høj nominel rente.

Løbetid og eventuelle løbende gebyrer

Hvor lang tid skal du bruge på at afdrage dit lån? I vores låneberegner kan du arbejde med forskellige løbetider og se, hvad det betyder for den samlede tilbagebetalingssum. Hold også øje med de løbende gebyrer på de forskellige lån. Der kan være stor forskel på, hvor meget banken eller udlånsfirmaet beregner sig i forbindelse med de månedlige opkrævninger. Lånet kan også være pålagt andre løbende gebyrer, der kan variere fra udbyder til udbyder. Over tid kan det betyde en stor forskel på, hvor meget du samlet set betaler tilbage.

Pris for rykkere og andre uforudsete udgifter

Vi kan alle komme i en situation, hvor vi en måned ikke kan betale til tiden. Hold derfor øje med, hvad det koster, hvis det bliver nødvendigt for låneudbyderen at rykke for en betaling. Gebyrets størrelse vil ofte afhænge af, om du bare lader stå til, eller om du går i dialog med udbyderen.

De samlede årlige omkostninger i procent

Alt dette leder frem til det, der er det virkelige nøglebegreb, når du skal vurdere omkostningerne ved et akutlån: De årlige omkostninger i procent. Du vil ofte se det forkortet ÅOP. Det er helt afgørende at holde øje med et låns ÅOP. Her gøres omkostningerne til renter, gebyrer og andre omkostninger op og samles under ét, så du kan få et reelt overblik over omkostningen til akutlånet. Sørg for at få et lån med så lav ÅOP som muligt. Husk dog, at du skal sammenholde det med, hvad du løbende kan betale. Omkostningerne skal således også sammenholdes med afdragstiden samt størrelsen på de løbende afdrag.

Tilbagebetaling skal som oftest foregå via Betalingsservice. Dette vil typisk betyde lavere løbende opkrævningsgebyrer.

Akutlån – hvad kræves for at få et akutlån?

Et akutlån er, som navnet antyder, et lån til udgifter, som du har her og nu. Det skal typisk dække et akut behov. Når det er sagt, så er et akutlån en låneform for alle, som har et finansieringsbehov. Der er ingen, der spørger, hvad lånet skal bruges til. Det er heller ikke nødvendigt at stille sikkerhed for et akutlån. Du kan derfor bruge et akutlån til lige netop det, du ønsker og få den fornøjelse ud af det, som du vil. Den eneste betingelse for et akutlån er, at du bliver vurderet til at kunne betale lånet tilbage ud fra de oplysninger, du giver.

Det betyder, at det selvfølgelig er nemmest at få et akutlån, hvis du har en rimelig økonomi. Har du andre lån, er det en fordel, hvis du tidligere har vist, at du kan overholde forpligtelserne for disse. Via låneberegneren her på vores side får du hurtigt afklaret, om du kan få det ønskede lån. Processen tager omkring 5 minutter, og det gør det nemt og enkelt for dig at få afklaret dine lånemuligheder. Går du til din sædvanlige bank, vil denne proces ofte tage betydeligt længere tid og indebære oprettelsesgebyrer m.v.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Hvad hvis jeg er registreret hos RKI?

Måske har dine omstændigheder gjort, at du er blevet registreret hos RKI og dermed står som dårlig betaler. Det kan der være mange årsager til, og måske dækker dette slet ikke over din nuværende situation. Men du skal vide, at det generelt er sværere at få et lån, hvis man står i RKI. Lykkes det at blive godkendt, vil lånet ofte være dyrere og med skarpere betingelser. Vær opmærksom på dette, hvis du søger om et akutlån og står i RKI.

Akutlån – fordele ved at bruge Crediteus

Bruger du Crediteus, når du leder efter det bedste akutlån, vil du opnå en række fordele, som det er svært at få på egen hånd:

Du kunne også være interesseret i disse…