Omlægning af lån

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

 

 

Omlægning af lån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Omlægning af lån | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

 

Du kan udfylde en ansøgning her.

Omlægning af lån – sådan kommer du i gang

Måske har du mange dyre smålån og kreditkortgæld med høje renter. Så kan det være en rigtig god idé at omlægge til et samlelån. En omlægning af lån til ét enkelt lån betyder som oftest, at du kan spare mange penge.

Lavere renter og andre omkostninger betyder, at du kan afvikle din gæld både hurtigere og billigere. Samtidig får du typisk mere luft i din daglige økonomi, fordi din månedlige ydelse bliver mindre.

Det er nemt at komme i gang med omlægning af lån. Der er nemlig god hjælp at hente hos Crediteus: Brug deres låneberegner til at se, hvor meget du kan spare.

Du kan indtaste det samlede beløb, du har brug for, når du skal indfri din nuværende gæld. Herefter kan du justere på forskellige parametre som f.eks. ydelse eller løbetid. Så får du straks et overblik over lånets omkostninger og samlet tilbagebetaling.

Sådan finder du den bedste omlægning af lån

Med Crediteus er det nemt at finde den bedste omlægning af lån. Du kan begynde med at udfylde låneberegneren. Så vil du se, hvad det vil betyde for din økonomi, hvis du vælger at samle dine dyre smålån i ét større lån.

Derefter kan du klikke dig ind på samlelån og begynde din ansøgning. Formularen er nem at udfylde, og du behøver ikke at finde lønsedler og skattepapirer frem. Alt det klarer Crediteus.

Når du har udfyldt ansøgningen, sender du den til Creditius. Vi vil efterfølgende vurdere din økonomi for at se, om du har luft i budgettet til det nye samlelån. Derefter vil din ansøgning blive sendt videre til flere forskellige, relevante låneudbydere.

De vil hver især sende dig et tilbud på omlægning af lån. Du behøver derefter ikke gøre andet end at vurdere dine lånetilbud og beslutte, om du vil acceptere et af dem.

Fordele og ulemper ved at omlægge dine lån

Når du omlægger flere smålån til et samlelån, vil du typisk spare penge på renter og løbende omkostninger. Dette skyldes, at der kun betales omkostninger til et lån i stedet for flere. Derudover er renterne som oftest højere på små lån og kreditkort end på større lån.

Det kan selvfølgelig føles noget besværligt at skulle omlægge sine lån. Det betyder jo, at man skal ud og undersøge markedet for at finde det bedste tilbud. Heldigvis kan Crediteus hjælpe dig, så du ikke behøver at gøre alt arbejdet selv.

Crediteus samarbejder med 25 forskellige banker og finansielle virksomheder, som står klar til at modtage din ansøgning om et samlelån. Derfor vil de konkurrere om at give dig det bedst mulige tilbud.

Det giver dig en sikkerhed. Du får nemlig markedets bedste muligheder for at omlægge dine dyre lån til et billigere samlelån. Modtager du et tilbud, som du synes er attraktivt, skal du blot godkende det. Så vil låneudbyderen sørge for at indfri din klatgæld. På den måde vil du fremover have et meget større overblik over din økonomi.

Fordele ved at omlægge til et samlelån

Ulemper ved at omlægge til et samlelån

Derfor skal du vælge at omlægge dine lån

Der er mange gode grunde til at samle sine dyre smålån og kreditkortgæld. En omlægning af lån betyder først og fremmest, at du får et meget bedre overblik over din gæld og din økonomi.

Du behøver ikke længere at holde styr på en lang række kreditorer og gældsposter. I stedet har du nu kun ét lån at forholde dig til. Samtidig vil du spare mange penge på renteudgifter, når du lægger dine lån om. Det giver dig mere luft i din daglige økonomi.

Små lån som kviklån og kreditkort har ofte en høj forrentning. Når du betaler dine månedlige ydelser, går det meste til renter, og du får ikke betalt af på selve gælden. Derfor kan gælden hurtigt løbe løbsk og blive uoverskuelig. For at undgå dette, kan du med fordel samle hele gælden på ét sted.

Med et samlelån får du overblik over økonomien og mere råderum i det daglige. Det skyldes, at dine månedlige ydelser er lavere, og du betaler mindre i renter. Derfor kan du også hurtigere blive gældfri.

Omlægning af lån og ÅOP

Når du vil omlægge dine lån til et mere fordelagtigt samlelån, kan Crediteus hjælpe med at finde de bedste lånetilbud. På hjemmesiden kan du nemt sammenligne de forskellige lån ved hjælp af låneberegneren. Indtast dine oplysninger, og du kan du hurtigt se, hvad lånet vil komme til at koste.

For at sammenligne de forskellige lån kan du justere lånebeløb, rentesats og løbetid. Her er det især vigtigt, at du er opmærksom på ÅOP, som er et udtryk for Årlige Omkostninger i Procent.

ÅOP omfatter ikke blot lånets renter, men også andre omkostninger, der er forbundet med lånet. Det kan f.eks. være etableringsomkostninger eller månedlige gebyrer.

Derfor er ÅOP et meget præcist udtryk for, hvor dyrt lånet egentlig er. Da det er lovpligtigt at angive lånets ÅOP, er det et perfekt redskab til at sammenligne forskellige lån. Det gør det nemt at finde det lån, der er mest fordelagtigt for dig. Vær dog opmærksom på, at ÅOP kan være misvisende i forhold til lån med en meget kort løbetid.

Ansøgning og lånetilbud

Når du vil ansøge om en omlægning af dine lån, skal du allerførst regne ud, hvad dit lånebehov er. Det vil sige, at du skal gøre op, hvor meget du alt i alt skylder på de smålån og kreditkort, som du gerne vil indfri med dit nye samlelån.

Her er det også en rigtig god idé at kigge dit budget grundigt igennem. Hvor meget betaler du af på din gæld nu, og hvor meget har du råd til at betale i fremtiden?

Når du har regnet ud, hvad dit lånebehov er, kan du begynde at udfylde din ansøgning. Når du har angivet dine oplysninger i ansøgningsformularen, sender du afsted med et enkelt klik.

Så behøver du bare at vente, mens Crediteus finder de bedste lånetilbud til dig. Efter en vurdering af din privatøkonomi, bliver din ansøgning sendt afsted til flere forskellige låneudbydere, der efterfølgende vil sende deres bedste tilbud til dig. Så skal du blot beslutte, hvilket lån, du synes er bedst for dig.

Renteudgifter og løbetid

Når du sammenligner dine lånetilbud, er der to ting, der er afgørende for din fremtidige økonomi. Det ene er renteudgifterne, og det andet er løbetiden. De to ting er naturligvis afhængige af hinanden.

For hvis renteudgifterne er meget høje, vil en stor del af din månedlige ydelse blive brugt til at dække renterne. Det betyder, at du faktisk ikke afdrager ret meget på selve lånet. Dermed vil du få en meget lang løbetid. Der vil med andre ord gå mange år, før lånet er betalt tilbage.

Vælger du et lån med kortere løbetid, vil renterne typisk også være i den lave ende. Dine månedlige ydelser vil derfor i højere grad blive brugt til at betale af på selve lånet. Så bliver du hurtigere gældfri.

Det er derfor, at det er så vigtigt, at du kigger dine lånetilbud grundigt igennem. Det er ikke nok at se på de ydelser, du skal betale. Du skal derimod være meget opmærksom på, om ydelserne kun dækker renteudgifterne, eller om du rent faktisk afdrager på hovedstolen.

Økonomisk råderum og budget

De månedlige ydelser er selvfølgelig vigtige i din hverdag. For det er ydelserne, der udgør det beløb, du skal have råd til at betale hver måned. Der skal med andre ord være plads i budgettet.

Det er derfor vigtigt, at du lægger et realistisk budget, når du skal ansøge om en omlægning af dine lån. Når du sammenligner dine nuværende ydelser med det du skal betale på et eventuelt samlelån, vil du opdage, at du hver måned vil spare penge. Dermed får du et større økonomisk råderum.

Dit budget er derfor afgørende for, om din økonomi vil hænge sammen fremover. Din privatøkonomi vil altid blive vurderet, inden du bliver godkendt til et samlelån. Det er din sikkerhed for, at du ikke havner i en situation, hvor du ikke kan overholde låneaftalen.

De økonomiske fordele ved at omlægge dine dyre lån vil forsvinde, hvis du pludselig ikke har råd til at betale ydelsen på lånet. Du skal derfor altid være sikker på, at din økonomi er stabil nok i hele lånets løbetid.

Du kunne også være interesseret i disse…

Vi lader bankerne konkurrere om at tilbyde det bedste samlelån

Hos Crediteus samarbejder vi med 25 forskellige banker og pengeinstitutter, der hver især vil kæmpe om at få dig som kunde. Den indbyrdes konkurrence betyder, at låneudbyderne vil gøre deres yderste for at give dig det mest attraktive tilbud.

Du behøver altså ikke selv bruge tid på at gennemsøge markedet for at finde det billigste lån. Når Crediteus har gennemgået din ansøgning og dit lånebehov, bliver din ansøgning sendt videre til de relevante låneudbydere. De vil dernæst sende deres bedste tilbud til dig.

Når din ansøgning er sendt afsted, behøver du altså ikke gøre andet end at læne dig tilbage og vente på lånetilbuddene. Derefter kan du i ro og mag kigge dem grundigt igennem.

Du kan sammenligne dem for at finde det tilbud, der passer dig bedst. Er der ikke nogen tilbud, du bryder dig om, gør det ikke noget. Du er ikke bundet af noget som helst. Lånetilbuddene er ganske uforpligtende, og selv efter du har godkendt lånet, har du i flg. lovgivningen altid 14 dages fortrydelsesret.

Du sparer derfor en masse tid, fordi du ikke selv behøver at undersøge markedet. Da selve ansøgningsprocessen også går hurtigt, kan du meget snart komme videre med omlægningen af dine lån. Svartiden kan variere fra den ene låneudbyder til den næste, men det tager sjældent mere end et par dage.

Ofte går det endda endnu hurtigere. Når du har godkendt lånet, vil omlægningen af dine lån være på plads inden for ganske få dage. Så kan du allerede begynde at nyde godt af dit nye budget og dit større økonomiske råderum.

Omlægning af lån – FAQ

Hvordan ansøger man om et samlelån?
Det er ganske enkelt at ansøge om et samlelån hos Crediteus. Udfyld formularen med det ønskede lånebeløb og dine personlige oplysninger. Det tager kun ganske få minutter. Du behøver ikke at have lønsedler eller andre dokumenter klar - det klarer Crediteus alt sammen for dig. Når formularen er udfyldt, sender du den afsted med et enkelt klik. Crediteus vil efterfølgende sørge for at indhente flere forskellige relevante lånetilbud til dig. Helt enkelt og sikkert.
Hvordan finder jeg det bedste tilbud på et samlelån?
Du behøver ikke selv at undersøge markedet for at finde det mest fordelagtige tilbud, når du vil omlægge dine lån. Crediteus samarbejder med 25 forskellige banker og låneudbydere. Fordi de alle vil konkurrere om at få dig som kunde, vil de sørge for at give dig det bedste tilbud, de kan. Når du sammenligner de mulige lån, vil du hurtigt kunne se, hvilket af dem, der passer bedst til dig og din økonomi.
Er det dyrt at lægge sine lån om?
Nej, det koster ikke noget at ansøge om et lån, og din ansøgning forpligter dig ikke til noget. Først når du accepterer et tilbud, er du bundet af låneaftalen. Selv da har du stadig 14 dages fortrydelsesret. Der kan være et oprettelsesgebyr forbundet med det nye lån, men i det lange løb vil du faktisk spare penge. Det skyldes, at dine renteudgifter vil blive formindsket, når du samler mange dyre lån til ét.
Hvilke dokumenter skal jeg bruge for at optage et samlelån?
Når du ansøger om et samlelån gennem Crediteus, skal du ikke have lønsedler, skattepapirer eller andre dokumenter klar. Det hele foregår online - effektivt og hurtigt. Så du sparer altså også turen ned til bankrådgiveren. I stedet kan du sidde bekvemt derhjemme og udfylde låneansøgningen med de relevante oplysninger. Med et enkelt klik bliver din ansøgning sendt til op til 25 forskellige aktører. De sidder klar til at sammensætte det bedste tilbud til dig.
Hvor lang tid tager det at omlægge sine lån?
Det tager ikke mere end et par dage at få svar på din låneansøgning. Når låneudbyderne har vurderet din økonomi, vil de sammensætte et tilbud, som er nøje tilpasset din situation. Du vil modtage flere forskellige lånetilbud, så du nemt kan udvælge det, der passer dig bedst. Når du har godkendt lånet, går der kun en dag eller to, før dine gamle lån er blevet indfriet og erstattet med dit nye, billigere samlelån.
Hvor længe vil det tage mig at betale samlelånet tilbage?
Lånets løbetid afhænger af flere ting, ikke mindst renteudgifterne. Ved et højt forrentet lån vil en stor del af den månedlige ydelse bruges til at dække renteudgifterne. Det vil sige, at der ikke bliver betalt så meget af på selve lånet. Dermed vil lånet have en lang løbetid. Når du skal vælge et lån, er det derfor afgørende, at du ikke kun kigger på den månedlige ydelse, men også er opmærksom på renterne.