Lån penge uden sikkerhed

Et privatlån kan være din adgang til privaten efter dit behov!

Lån penge uden sikkerhed

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Lån penge uden sikkerhed | online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Hvorfor skal du tage et personligt lån uden sikkerhed?

Der findes efterhånden rigtig mange forskellige typer lån på markedet. Uanset om du har brug for at købe en ny bil, opgradere dit hjem med et nyt køkken. Eller bare har lyst til en lang ferie på en solrig strand, med en god drink i hånden, så kan du finde et lån, der passer til dig. Men hvad hvis du har brug for penge nu og ikke har adgang til traditionelle lånemuligheder som kreditkort eller realkreditlån? Til det eksisterer der et personligt lån som ikke kræver sikkerhed. Et personligt lån uden sikkerhed er en finansieringsmulighed, du kan bruge til stort set alt. Dette inkluderer uventede udgifter, gældssanering og lignende. Ikke nok med det, men et personligt lån uden sikkerhed betragtes som et afdragslån. Det betyder, at du vil låne et bestemt beløb og tilbagebetale det med renter på en fast månedlig betalingsplan.

Sådan kvalificerer du dig til et privatlån uden sikkerhed

Långivere vil højst sandsynligt være sikre på, at du er i stand til at tilbagebetale lånet til tiden. Derfor, før de godkender din låneansøgning, skal de muligvis stadig vurdere risikoen ved at vurdere forskellige faktorer. Følgende er nogle af de faktorer, som långivere normalt tjekker for at afgøre, om du er kvalificeret til at optage et personligt lån uden sikkerhed:

Kreditvurdering

Kreditvurderinger vil give långiveren en idé om, hvor sandsynligt det er, at du vil tilbagebetale gælden. Jo højere din kreditvurdering er, jo større sandsynlighed vil du få et lån med favorable vilkår og en lav rente. Men hvis din kreditvurdering er lav, vil du sandsynligvis lande et lånetilbud med betydeligt højere renter og strengere vilkår.

Indtægt

Din indtægt er en faktor, som långivere vil se nærmere på, fordi de vil sikre sig, at du tjener nok penge til at håndtere din gæld. Derfor er det bedst at overveje din indtægt, før du beslutter dig for hvor meget du vil låne.

Anden gæld i forhold til din indtægt

Hvor meget gæld i forhold til din indtægt du har, er også en faktor. Dette hjælper långiveren med at se, om du har for meget gæld eller ikke kan klare at tilføje endnu et lån. Desuden, jo lavere dette forhold er, jo større chance har du for at få godkendt din låneansøgning.

Fordele ved et personligt lån uden sikkerhed i forhold til et normalt lån

Den største forskel mellem de to typer lån er, at et lån med sikkerhed kræver at du beviser hvad du kan stille som sikkerhed, og et lån uden sikkerhed gør det ikke. Udover dette, er der også andre fordele ved lån uden sikkerhed:

Sammenlign lån på tværs af hele markedet

Crediteus er en ny online service, der hjælper med at finde personlige lån nemt og sikkert. Gennem Crediteus kan enhver, der har passet godt på sin privatøkonomi, ansøge om et privatlån fra 5.000kr op til 500.000kr. Det smarte med vores service

er hvor mange forskellige steder vi find tilbud fra. Med kun en ansøgning når du ud til mere end 25 banker og finansielle institutioner. På denne måde, kan du selv sammenligne alle de forskellige lån og betingelser. Og sådan sikre du dig at du får det absolut bedste tilbud på markedet. Dette er den klart bedste måde, at finde det bedst mulige lån netop til dig.

Uendelige muligheder pengene kan bruges på

Et privatlån uden sikkerhed er en af de bedste muligheder, hvis du skal låne penge. Du kan bruge pengene uanset årsag, og der er ingen begrænsninger for, hvordan du bruger dem. Lånet er nemmere at få end andre typer lån, så du skal ikke bekymre dig om din indtægt ikke er stor nok, eller hvis du har tidligere lån som er misligholdte. Alle kan optage et personligt lån uden sikkerhed til ethvert formål. Man kan bruge pengene på at betale regninger, finansiere et forretningskoncept. Eller lave et helt almindeligt forbrugskøb, der kan gøre livet lidt sjovere eller hjælpe med at forbedre noget i dit liv.

Hurtig udbetaling af lån

Med et personligt lån uden sikkerhed behøver du ikke vente længe på at få dine penge ind på kontoen hvor de er klar til brug. Lånet udbetales inden for få dage efter ansøgningen er godkendt. Det betyder, at du ikke skal vente i uger eller måneder, før pengene er sat ind på din konto. Dette betyder at hvis du har brug for kontanter i en fart og ikke kan vente i flere uger, mens din bank behandler papirarbejdet i forbindelse med at få et lån. Så er et personligt lån uden sikkerhed måske vejen frem for netop dig.

Minimal dokumentation påkrævet

Et privatlån er et lån uden sikkerhed, der ikke kræver nogen form for sikkerhed for dit lån. Långiveren vil overveje dine nuværende indtægter og udgifter for at afgøre, om du kan kvalificere dig til et personligt lån. Så længe lånet er inden for deres retningslinjer, er der ingen begrænsninger for, hvilken type kredithistorik du har, eller hvilke aktiver der opbevares i dit navn. Uanset til hvilken type forbrug du ønsker at bruge pengene på. Eller hvis du allerede har sikret kredit hos en anden institution. Så er en långiver sandsynligvis villig til at hjælpe med at finansiere, hvad end det er, der giver mening for dig økonomisk.

Der kræves ingen sikkerhed overhovedet

Personlige lån uden sikkerhed, er den bedste løsning, hvis du ikke har mulighed for at stille et beløb til rådighed for lånet. Eller at du ikke har en særlig stor indtægt. Som et resultat kan de behandles meget hurtigere end andre lån. Du kan endda være i stand til at blive godkendt til et personligt lån uden sikkerhed på så lidt som en enkelt dag i nogle tilfælde. Ansøgningsprocessen for et personligt lån uden sikkerhed er enklere end for andre låneprodukter. Du vil modtage dine penge meget hurtigere, end hvis du optog et lån hos en anden långiver, såsom en kreditforening eller bank.

Renter

Da sikkerhedsstillelse ikke er påkrævet, har personlige lån uden sikkerhed en tendens til at have højere renter end andre typer lån. Renterne varierer normalt fra 5 % til 36 %. Dette vil dog afhænge af din kreditværdighed og den enkelte långiver.

Oprindelsesgebyrer

Det meste af tiden opkræver långivere dig gebyrer for at dække låneprocessen. Disse gebyrer ligger højst sandsynligt fra 1 % til 6 % af dit lånebeløb.

Forudbetalingsgebyr

I nogle tilfælde opkræver långivere dig gebyrer, hvis du betaler den månedlige betaling tidligere end forventet. Men når du betaler dit lån før tid, betyder det, at du kan spare nogle penge på renteomkostningerne. Det er derfor, det ville være bedst at undgå personlige lån uden sikkerhed med et forudbetalingsgebyr.

Hvad hvis du misligholder et privatlån uden sikkerhed?

At have forsinkede eller manglende betalinger og misligholdelse af et personligt lån vil altid være en risiko for din økonomi. Det vil højst sandsynligt skade din kreditscore fremadrettet. Fordi din betalingshistorik er en af din kreditscores vigtigste faktorer, og selv en forsinket betaling kan også påvirke den.

Hvis du går glip af en betaling, vil långiver informere dig (sandsynligvis mere end én gang) om sagen. Långiveren kan også give dig en 30-dages henstandsperiode for at hjælpe dig med at betale til tiden. Desuden, hvis du undlader at gøre det, vil långiveren ikke have noget andet valg end at forsøge at få betaling fra dig på andre måder. De kan som et eksempel indberette dig til RKI.

I modsætning til andre typer afbetalingslån, som boliglån og billån, kræver personlige lån uden sikkerhed ikke, at du stiller det du køber, som sikkerhed. Det betyder dog ikke, at långiveren ikke kan gå efter dig for at inddrive sine tab, hvis du begynder at misligholde dit lån. Långiveren har mulighed for enten at tage dig til retten for at prøve at pynte på din løn, sende din konto til et inkassobureau eller forsøge at få fat i din ejendom for at betale din gæld.

Konklusion

At tage et personligt lån uden sikkerhed er en god mulighed, hvis du har brug for at låne penge hurtigt. Det tilbyder også en bred vifte af lånebeløb, fleksible tilbagebetalingsbetingelser og faste renter. Du skal dog være opmærksom på, at et lån uden sikkerhed ikke er din eneste mulighed. Så før du beslutter dig for, hvilken lånetype der er den rigtige for dig, vil det være bedst at overveje, hvor meget du skal låne, formålet med at få et lån, og hvor hurtigt du kan betale gælden af. Med minimal dokumentation og ingen sikkerhed er det nemt at ansøge. Inden du optager et hvilket som helst lån, anbefaler vi altid, at du tjekker præcis hvilken rente der er på lånet og sikre dig at du har økonomien til at betale det tilbage i tide.