Samle forbrukslån

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Samle forbrukslån

  • Helt uforpligtende og gratis
  • 100% upartisk vurdering
  • Godkendes inden for 5 minutter

Vi hjælper dig med at finde et tilbud på lån, hvor du kan ansøge let og enkelt!

Har du allerede en bestemt privat i tankerne, eller leger du kun med idéen om at købe en ny privat? Vi er her for at hjælpe dig med det rette privatlån og finde ud af, hvad der kan betale sig for dig.

Hos Crediteus er vores mission at gøre det lettere få dig at få et godt tilbud på lån penge nu.

Crediteus.dk Ansøg om lån

Samle forbrukslån online hos Crediteus

Vi kommer næsten alle ud i situationer, hvor vi skal låne penge i vores liv, og vi vil selvfølgelig gerne have de bedste forhold, når vi låner.

Men nogle gange må det også gerne gå stærkt, og det er noget, som i de senere år er kommet op i gear, hvor internettet er noget, som vi har med os hele tiden.

Vi render alle rundt med de små computere, telefoner, tablets og bærbare computere, som gør alt i vores verden går stærkt, og tiden til at aftale med banker i deres åbningstid og holde fri fra arbejde og vente nogle gange i ugevis, er der ikke længere.

Står vi og skal bruge penge til nye hvidevarer eller noget andet, som ikke kan vente, så sker det nu.

Det er derfor, der er kommet så mange nye låneudbydere til. De ved, at der er brug for hurtige handler, og de ved også, der er mange moderne hjælpemidler og lignende, som en familie ikke kan fungere uden.

Du kan udfylde en ansøgning her.

Spar penge ved at samle forbrukslån

Spar penge og tid ved at samle gældsposterne hos den samme bank eller låneudbyder. Ved at samle forbrukslån, har man lige pludselig kun et sted, man betaler rente til og en låneudbyder eller bank, som skal have afdrag hver måned.

For mange betyder det, at både renter og afdrag bliver billigere, end hvad man hidtil har set. På den måde kan man altså få flere penge til sjov i hverdagen.

Der kan være mange grunde til, at man har lån hos flere forskellige låneudbydere eller banker.

Men jo flere forskellige steder, man har lån, jo dyrere er det som regel. Ved at samle forbrukslån hos samme udbyder, er der penge at spare. Til at finde det billigste lån kan man bruge sammenligningsværktøjet Crediteus.

Her skal man blot indtaste relevante oplysninger, så vil Crediteus finde de bedste muligheder for at samle lån.

Sådan finder man det bedste sted at samle forbrukslån

Crediteus gør det nemt, når man gerne vil samle forbrukslån. Det gør den ved, at man indtaster relevante oplysninger, og herefter vil Crediteus indsamle data fra sine samarbejdspartnere.

De færdige resultater bliver sendt til modtager, og herfra kan man se, hvilket lån der er det billigste og bedste i forhold til sit behov. Crediteus er en uvillig instans, som ikke er afhængig af banker eller låneudbydere. Den taler derfor ikke for en udbyder frem for en anden.

Fordi Crediteus ikke er lønnet af nogen låneudbydere, kan man være sikker på, at man altid får gennemskuelige og uvildige bud på at samle forbrukslån.

Det vil altid være i låntagers interesse, når Crediteus går ud og samler data ind for at se, hvem der kan tilbyde det bedste og billigste samlelån. Crediteus gør således alt det hårde arbejde for en, så man i stedet kan bruge tiden på noget andet.

Fordele og ulemper ved samlelån

Der er både fordele og ulemper forbundet med at tage et samlelån. Overordnet set bør man altid have styr på sin økonomi, inden man overvejer at tage et lån.

Og det er uanset, hvilken type af de forskellige låntyper, der er tale om. Et samlelån vil stadig skulle betales tilbage, men forhåbentlig vil man opleve, at både renter, årlige procentvise omkostninger samt afdrag vil blive langt billigere end hidtil. Crediteus giver et sublimt overblik, og gør det langt nemmere at finde bedste tilbud.

Fordele ved et samlelån

Ulemper ved et samlelån

Hvorfor vælge et samlelån?

Et samlelån er den helt rigtige løsning, hvis man eksempelvis har klatgæld. Klatgæld betegnes som gæld til flere forskellige banker og låneudbydere.

Gælden kan være af større eller mindre størrelse. Det kan være en stor fordel at samle forbrukslån, fordi man som oftest kan få en lavere rente. Man kan måske også få afdrag, som er mindre, end hvad man samlet betaler af på sine lån i dag. Derfor kan det godt betale sig at optage et samlelån for at betale andre lån ud.

Når man samler sine lån, kan man måske få en langt billigere rente, end hvad man har på sine andre lån. Her er det værd at bide mærke i, at jo flere lån man har, desto flere penge betaler man også af i rente.

Ydermere lægger man måske en masse penge i afdrag hver måned hos flere forskellige, og det kan nedbringes til én fast rente og én ratebetaling. Man kan således faktisk få flere penge frigivet i budgettet om måneden.

Sådan bliver det billigere at have flere lån

Ved at tage et samlelån får man lige pludselig kun en kreditor, man skal betale af til. For det første kan det, som tidlige nævnt, medføre, at man rent faktisk får frigivet penge i budgettet hver måned, penge som man ellers har brugt til at betale dyre renter og afdrag hos andre kreditorer.

Udover, at man får flere penge, ja, så bliver det lige pludselig også langt nemmere at administrere låneudgifterne. Ved at det bliver nemmere at administrere, får man også et langt bedre overblik.

Der er ikke noget som økonomi, særligt den trange og dårlige, der kan give anledning til søvnløse nætter. Har listen af kreditorer hobet sig op, og er det svært at finde hoved og hale i sine betalinger, kan en løsning være at tage et samlelån.

Når man tager et samlelån, er der lige pludselig kun en kreditor, man skal forholde sig til, og det bliver dermed også meget nemmere at administrere sine betalinger til sit lån. Det giver både mere tid og mere ro.

Mest populære lånebeløb:

Lån 5000 kronerLån 6000 kronerLån 10000 kronerLån 15000 kronerLån 20000 kroner
Lån 25000 kronerLån 30000 kronerLån 40000 kronerLån 50000 kronerLån 75000 kroner
Lån 100000 kronerLån 200000 kronerLån 300000 kronerLån 400000 kronerLån 500000 kroner

Overlad arbejdet til Crediteus og spar penge

Når det kommer til at låne penge, er godt købmandsskab en stor fordel. Kan man finde frem til det billigste lån, kan der være store penge at spare. Men at sidde og støvsuge nettet tyndt for lånemuligheder og tillige også sammenligne priser og renter, kan for mange virke som noget af en mundfuld.

Derfor kan Crediteus med sit sammenligningsværktøj være løsningen, og man kan i stedet begynde at glæde sig til, at flere penge frigives i er måske stramt budget.

Samle forbrukslån – FAQ

Hvad er fordelen ved et samlelån?
Fordelen ved et samlelån er, at det rent faktisk kan blive billigere at have sine lån. Det kan det, fordi man som oftest kan få en billigere rente, når man samler alle sine lån ét sted, og derfor ikke længere skal betale af på flere lån. Ydermere er der mange steder også mulighed for, at man får en lavere ydelse pr. måned, igen fordi det hele samles et enkelt sted.
Skal jeg selv gøre noget for at flytte mine lån?
Om man selv skal foretage sig noget for at få samlet sine lån hos én udbyder, afhænger af den enkelte låneudbyder. Nogle gange skal man selv sørge for at 'fordele' de lånte penge mellem sine kreditorer, mens man andre gange kan få den nye låneudbyder til at fordele pengene til de rette. Her er det bedst, man undersøger med sine nuværende kreditorer, så man sikrer, at pengene kommer rette sted hen.
Hvor meget billigere bliver det at samle lån?
Hvor meget, man kan spare ved at samle sine lån et sted, afhænger helt og holdent af flere ting. For det første afhænger det af, hvor meget man skylder. Derudover handler det ligeledes om, hvor meget man i dag betaler i rente samt, hvor meget man fremover kommer til at betale i rente. Her skal man sammenligne resultaterne fra Crediteus med sine nuværende lån, for at få et eksakt beløb.

Du kunne også være interesseret i disse…